Julian Casablancas - På gott och ont

Det lär nog dröja innan The Strokes packar sina väskor och beger sig på turné. Först ut var gitarristen Albert Hammond Jr med att pröva lyckan som solo artist - fick se honom som förband till Coldplay år 2008 (inget att direkt hänga i julgranen). Och nu för knappt ett år sen valde sångaren Julian Casablancas att sluta sitta hemma och rulla tummarna och släppa en soloskiva - Phrazes For The Young

Phazers for the young är matad med mycket synt och effekter, som blandas med "typisk" The Strokes-rock. Det mesta känns väldigt avslappnat och Julians stavelser bara sjunker in mjukt och smidigt. Out of the blue blir lätt en favorit, tillsammans med 4 Chords of the Apocalypse. Låten Glass däremot känns forcerad och saknar glöd helt enkelt.

Att Julian Casablancas släppt ett soloalbum är både på gott och ont. På min ena axel viskar den vitklädda ängeln att nog är det ett hyfsat album han trollat fram - men samidigt viskar hans motståndare på motstående deltamuskulatur att nog skulle det vara jäääävligt kul om Julian och Albert Hammond Jr. kunde sluta tramsa och åka ut i världen igen.
// Alexis




Kommentarer
Postat av: Fia

sv; mjaa... Gick runt i skolan idag 4 timmar i onödan för att vänta på en lektion som var inställd. Känns verkligen som en jättebra dag. Själv? :)

2010-09-06 @ 13:57:28
URL: http://stellasumbrella.blogspot.com
Postat av: Anonym

nog allt är de påväg ut i världen igen? reunion nu i somras och nytt album på g juuuu.

2010-09-10 @ 23:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0