Mando Stories - Amsterdam

Klockan var så tidigt som 4-5 när Gustaf och Björn gick omkring vilse, i Amsterdam och letade efter sitt hotel. Helt ensamma och övergivna från managementfolk och de övriga i bandet hade de fått i uppdrag att ta sig till Amsterdam för att göra intervjuer medan de andra stannade kvar i Tyskland.

Morgondimman smög omkring längs hörnen på Amsterdams gator och i den befann sig två killar som desperat sökte hjälp av de som var vakna 4 på morgonen, "Redlight Girls" och "the dealer boys". Björn och Gustaf blev inspirerade av att prata med dessa människor och jämför dem med hobbyfilosofer som spenderar hela dagarna med att fundera över sina liv.

Väl på hotellet fick Björn en uppenbarelse. Han fick ett samtal på telefon och när han lagt på luren sa han till Gustaf att det var från Gud. "But I really can't tell you what he told me" "But it was a lie".

"Vi kom på att vi måste skriva de låtarna för det är ju där, när affärerna stängt, när barerna stänger, den timmen där, det är där man hittar de intressanta historierna."



- Viktor

Kommentarer
Postat av: Fia

helt sinnes nice blogg ju!

2010-08-31 @ 19:04:49
URL: http://stellasumbrella.blogspot.com
Postat av: V

Åh, fint!



Grym spellista också!

2010-09-04 @ 21:39:28
URL: http://musicinmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0